علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟ آغاز فروش ارز اربعین ۱۴۰۵؛ مشتریان ۳ بانک فقط حضوری خرید کنند آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ + جدول ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام

استقبال یک سوم خانوارهای مشمول از طرح کالابرگ الکترونیکی

استقبال یک سوم خانوارهای مشمول از طرح کالابرگ الکترونیکی مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که بیش از ۱۹ میلیون خانوار مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی شده اند گفت حدود یک سوم خانوارهای مشمول از این طرح استفاده کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 10
کد خبر: ۲۱۲۸۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بیش از 19 میلیون خانوار مشمول دریافت اعتبار یارانه تشویقی شده‌اند و می‌توانند از آن استفاده کنند.

 

سید رضا یحیوی افزود: از دوره‌ای که افزایش اعتبار تشویقی به یارانه افراد اعلام شده، بیش از 6 و نیم میلیون خانوار از طرح کالابرگ الکترونیکی استفاده کرده‌اند که استقبال 20 درصدی را نشان می‌دهد. بیشترین خریدهای انجام شده بین دهک‌های 2 و 3 بوده که مشمول دریافت یارانه هستند که این نشان می‌دهد دهک‌های پایین جامعه از آن به خوبی استفاده کرده‌اند و دولت نیز توانسته به هدفی که دارد نزدیک شود.

 

یحیوی با بیان اینکه تعاونی‌های روستایی بیش از هزار شعبه فعال در کشور دارند که با اتصال‌شان به کالابرگ می‌توان از این زیرساخت استفاده کرد، افزود: قدم دیگر برای سهولت استفاده مردم از کاربران‌شان، مذاکره با تعاونی‌های روستایی بود که اکنون 400 تعاونی روستایی به این طرح پیوسته‌اند. پس از اتصال تعاونی‌های روستایی به صندوق‌های فروشگاهی، روستاییان می‌توانند خرید خود را با استفاده از اعتبار کالابرگ‌ انجام دهند. با این شیوه هم فرایند خرید تسهیل می‌شود، هم آن‌ها مشوق‌ 120 هزارتومانی خود را دریافت می‌کنند.

 

وی درباره پیوستن‌ فروشگاه‌های اینترنتی به این طرح گفت: تا کنون یک فروشگاه اینترنتی به این طرح پیوسته است و در حال مذاکره و رایزنی با فروشگاه‌های دیگر هستیم. کارهای فنی مربوط به اتصال یک فروشگاه دیگر انجام شده و در مراحل آخر اتصال به شبکه قرار داریم که آن را به مردم شریف اطلاع خواهیم داد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار